De beste verleidingstips en spannendste opdrachten die jullie relatie een enorme boost zullen gaan geven!

 

Waarom je Man (Opnieuw) Verleiden? 

Na verloop van tijd kan de passie in een relatie wat vervagen.

Dit is helemaal niet gek en gebeurt de besten onder ons omdat het leven soms nu eenmaal zoveel van ons vraagt dat we onszelf en elkaar een beetje vergeten.

Met een beetje focus en door bewust te spelen met verleiding kun je die warme vlam die er eerder was in jullie relatie opnieuw aanwakkeren.

Het brengt niet alleen de opwinding terug, maar versterkt ook de band tussen jullie, waardoor de relatie weer levendiger en veel plezieriger wordt.

Dit artikel biedt krachtige adviezen en sensuele tips om dat gelukzalige gevoel weer terug te vinden.

Je zult (her)ontdekken hoe je die vervelende sleur doorbreekt en een diepere verbinding opbouwt met je liefdespartner.

 

Waarschuwing

We vinden het wel zo eerlijk om je vooraf even te waarschuwen: als je nog twijfelt of dit de man is waarop je je verleidingskunsten wilt loslaten, klik dan nu weg.

Zodra je dit artikel hebt gelezen, is er namelijk geen weg terug en zul je als een herboren verleidster, waarschijnlijk nooit meer van hem afkomen.

 

Mooi zo, je partner is het blijkbaar waard om voor te vechten, dus kunnen we nu echt aan de slag.

 

We gaan je in deze gids leren om te focussen op de volgende 3 hoofdzaken:

 

  1. Emotionele band

  2. Het visuele plaatje

  3. Fysieke verleiding

 

Klik op een hoofdstuk om direct naar die tekst te gaan.

We snappen dat misschien niet elk idee of opdracht jullie ding is, maar probeer in ieder geval aandacht te geven aan al deze 3 onderdelen. Dit laat zien dat het je menens om jullie relatie uit het slop te trekken en zal de kans op succes aanzienlijk verhogen.

 

 

Emotionele Band

Zoek (weer) verbinding:

Ook voor mannen is het belangrijk om emotionele verbinding te voelen met hun partner omdat het vertrouwen, intimiteit en wederzijds begrip versterkt.

Dit leidt tot een diepere en duurzamere relatie vol steun en liefde.

 

Toon interesse:

Jij kent je man het beste, dus je moet even beoordelen of hij ervan houd om regelmatig zijn emoties te delen, maar vraag naar zijn dag, zijn gedachten en gevoelens.

Toon in ieder geval oprechte interesse in zijn werk, interesses en zijn leven.

Geniet van de dingen die hij leuk vind en steun hem bij de dingen waar hij mee worstelt, dat zal jullie zeker dichter bij elkaar brengen.

Luister actief naar wat hij zegt zonder te oordelen, zodat hij durft te zeggen wat hij denkt en voelt. 

 

Geef vaker complimenten & minder kritiek:

Duim omhoog 

Net als jij hoort ook jouw man graag complimenten over zijn uiterlijk, prestaties, vaardigheden, intelligentie, en karakter.

Het bevestigt zijn waarde, versterkt zijn zelfvertrouwen en laat zien dat zijn inspanningen worden gewaardeerd en opgemerkt.

Te veel kritiek van hun vrouw kan mannen onzeker maken, hun zelfvertrouwen ondermijnen en stress veroorzaken.

Het kan gevoelens van ontoereikendheid opwekken en de emotionele afstand in de relatie vergroten als het niet constructief is.

Laat hem dus wat vaker weten wat je leuk vind aan hem en waarom je trots bent om zijn vrouw te zijn.

Begin met elke dag een klein complimentje en bouw dit langzaam verder uit, dit gaat een fantastisch effect hebben op jullie emotionele band samen.

 

 

Speelsheid en Humor:

Lachen:

Probeer samen meer te lachen.

Koppel lacht

Humor is voor zowel mannen als vrouwen een van de meest aantrekkelijke eigenschappen want het verminderd stress en versterkt de connectie tussen jullie beiden.

Speelse activiteiten:

Doe samen leuke en speelse activiteiten om de relatie licht en leuk te houden.

Er zijn koppels van boven de 70 jaar die nog steeds in zijn voor een lekker speels kussengevecht of een hilarische kietelsessie.

Gebruik je kinderlijke fantasie of wees juist ondeugend en beleef gewoon plezier met elkaar.

 

 

Het visuele plaatje

Waar vrouwen vaak wat meer emotioneel zijn ingesteld, is het algemeen bekend dat mannen veel meer visueel in het leven staan. Een man kijkt daarom ook altijd automatisch wanneer hij een aantrekkelijke vrouw ziet op straat of op tv.

Dit is niet respectloos naar jou toe, maar hij kan gewoon niet anders want zo zijn zijn hersenen geprogrammeerd.

Het enige wat jij dus hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat hij zijn aandacht en blik hoofdzakelijk op jou gaat richten.  En dit doe je door jezelf (weer) sexy te gaan kleden.

En we bedoelen hier niet alleen wanneer je samen uitgaat, maar vooral ook wanneer je samen thuis bent. De meeste tijd die je met je man doorbrengt is waarschijnlijk in je huis, dus is dit ook de plaats waar je er sexy uit wilt zien.

 

 

Sexy Kleding:

Vanaf aankomende maandag ga je een week lang elke dag wanneer je thuis komt uit je werk of wanneer je al thuis bent (in ieder geval voordat je vriend of man thuis komt), een sexy outfit aantrekken. Je kleed je zo vrouwelijk mogelijk met korte rokjes en jurkjes met daaronder een sexy panty of een paar hold-up kousen en natuurlijk sexy hoge schoenen of laarzen.

Je doet daarnaast je haar, nagels en make-up en je spuit even een lekker geurtje op. Je presenteert je dus voor hem alsof het je eerste date is samen en je hem helemaal wilt inpalmen met je vrouwelijke schoonheid.

Ga in je hoofd geen excuses verzinnen waarom je dit overdreven vind en waarom je dit liever niet doet, maar ga er gewoon voor en geef je man de beste week van zijn leven.

Waar het bij dit scenario heel simpel om draait, is het verlangen van je partner naar jou toe te stimuleren door er voor hem zo vrouwelijk en verleidelijk mogelijk bij te lopen.

 

Geloof ons als we je vertellen dat dit een van de allerbeste en leukste manieren is om de spanning en passie in jullie relatie te behouden en verbeteren. Jij zult jezelf hierdoor ook steeds meer vrouw gaan voelen, want het voelt echt verdomd lekker om er verleidelijk uit te zien.

De kans is groot dat je dit na deze week ook regelmatig blijft doen want je voelt je hierdoor zelf ook fantastisch en je man zal zich voortaan in de zevende hemel wanen, omdat hij elke dag naar zijn sexy prinsesje kan zitten kijken. Soms kan het leven zo lekker simpel zijn.

Probeer het eens zouden we zeggen, want dit werkt echt.

 

Lingerie:

Wanneer we naar het visuele aspect kijken van de verleiding, dan mag het dragen van pikante lingerie natuurlijk niet ontbreken. We hebben het hier niet over een leuk slipje met BH dat je bij de HEMA hebt gekocht, maar over lingerie waarmee je zijn hoofd helemaal op hol brengt.

Vrouwen denken soms dat hun man hier niets om geeft, maar die zitten fout. Mannen zijn er dol op wanneer hun vrouw een sexy lingerie set draagt.

 

 

Voor deze 2e opdracht ga je dan ook de komende 4 weekenden minimaal 1 van de weekenddagen je man verwennen in erotische lingerie.

Wanneer je al wat van dit soort sexy lingerie in huis hebt die je nog niet zo vaak hebt gebruikt, dan is dit perfect, maar ook wanneer dit niet zo is vormt dit geen probleem.  Dit soort lingerie is namelijk overal op het internet te vinden en hoeft helemaal niet duur te zijn.

Je kunt ook volstaan door een shirt, trui of zelfs zijn blouse te dragen met daaronder bijvoorbeeld een open kruis panty, dit zal hij gegarandeerd helemaal geweldig vinden.

We zijn ervan overtuigd dat je ook met deze opdracht een enorme stap zult zetten naar een betere en intiemere relatie, dus wees niet bang en doe dit gewoon eens, je zult hier geen spijt van krijgen.

 

Fysieke verleiding

Wat goed dat je nog steeds bij ons bent en we gaan je hiervoor belonen.

Want ondanks dat je al aardig wat nuttige tips hebt ontvangen wordt het nu natuurlijk écht interessant

 

Plannen of verrassen:

Nu je van start gaat om je partner ook daadwerkelijk fysiek te verleiden zul je een keuze moeten maken tussen de volgende 2 methoden:

Ga je hem verrassen zodat hij niet weet wat hem overkomt?, of ga je hem ruim van tevoren precies laten weten wat je voor hem in petto hebt zodat de opwinding in zijn hoofd en lijf alvast kan stijgen naar ongekende hoogtes?.

 

Verrassen:

Een verleidingsaanval inzetten wanneer hij er totaal niet op rekent is natuurlijk ontzettend leuk, niet alleen voor hem maar ook voor jou.

Onze volgende opdracht combineert heel mooi het visuele plaatje met dit verrassingselement.

 

 

Wanneer je in de avond lekker samen op de bank zit en jullie kijken niet echt iets bijzonders op televisie, sta je op van de bank en zeg je hem met een knipoog dat je even iets spannends aan gaat trekken. Je loopt vervolgens naar je slaapkamer, gaat naar je kledingkast en pakt je oudste en minst sexy kleding uit de kast. Een oud en versleten joggingpak of die kinderachtige comfortabele beer pyjama waar hij zo’n hekel aan heeft zijn perfecte outfits voor deze opdracht.

Pak nu ook je meest erotische lingerie uit de kast.  Je moet er in ieder geval wel zeker van zijn dat hij het ontzettend sexy vind en het moet comfortabel gedragen kunnen worden onder je zojuist gekozen joggingpak, pyjama of andere outfit, zonder dat het zichtbaar is.Bodystockings of lingerie body’s zijn hiervoor bijvoorbeeld bijzonder geschikt omdat je deze makkelijk onder andere kleding kunt dragen, maar het kan natuurlijk ook iets anders zijn.

Je gaat vervolgens met je sexy lingerie onder je stijlloze outfit naar beneden en neemt op de bank plaats alsof er niets aan de hand is. Nu gaat er iets bijzonders gebeuren, want hij heeft zeker gehoord dat jij iets spannends aan ging trekken en heeft waarschijnlijk in zijn hoofd al een voorstelling gemaakt dat jij in prachtige doorzichtige lingerie je entree gaat maken in de kamer.

Hij zal dus behoorlijk teleurgesteld zijn dat zijn fantasie bruut uit elkaar is gespat.

 

Als hij er iets van zegt, weet je in ieder geval zeker dat hij zich alvast verheugd had om jou in iets leuks te zien en zeg je gewoon dat je het niet meende en een grapje maakte. Maar ook als hij niks zegt is het prima, de val van de verleiding is in ieder geval gezet.

Je moet nu alleen nog het perfecte moment proberen in te schatten om snel je “lelijke” kleding uit te doen en hem op een sensuele manier in je mooiste lingerie te verrassen. Je kunt bijvoorbeeld wachten tot hij even naar het toilet gaat, het afval buiten gaat zetten of je vraagt hem om boven iets voor je te pakken.

Als het je maar genoeg tijd geeft om je bovenkleding uit te doen en bijvoorbeeld lekker verleidelijk op de bank te gaan liggen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon achter de woonkamerdeur gaan staan, in een eethoekstoel gaan zitten of in de keuken. Bedenk wel alvast van te voren wat jij de beste plek vind, want je hebt misschien niet veel tijd om de transformatie uit te voeren en je positie in te nemen.

 

Wanneer hij weer terug de kamer inkomt zal hij waarschijnlijk zeer blij verrast zijn en zijn ogen niet kunnen geloven.

Je kunt hem nu nog op sensuele toon een sexy oneliner toefluisteren zoals: Hey baby, krijg ik iets te drinken van je?, of je loopt naar hem toe en begint hem hartstochtelijk te kussen. Wees hier in ieder geval creatief en vooral speels mee en verwacht niet dat alles perfect moet zijn, want dat is helemaal niet nodig.

Hij zal het sowieso ontzettend lief van je vinden dat je de moeite neemt om hem te verleiden en aangezien mannen zoals we eerder al vastgesteld hebben nogal visueel ingesteld zijn, zal hij zich volledig concentreren op zijn sexy vrouw in lingerie en de spannende avond die jullie samen zullen beleven.

Probeer deze opdracht maar eens uit, het kan nooit kwaad natuurlijk en wie weet is dit wel precies wat jullie nodig hadden.

 

Fysiek contact

Een andere zeer effectieve methode om je man te verleiden is om hem regelmatig aan te raken. Mannen zijn over het algemeen emotioneel iets minder gevoelig, maar wanneer het om fysieke aanraking door hun vrouw gaat, zijn ze waarschijnlijk een stuk gevoeliger dan vrouwen.

 

De komende 2 weken ga je ervoor zorgen dat je hem elke dag minstens 3 keer op een liefkozende manier aanraakt, of zoent.

Er is niets zo verleidelijk voor een man, dan op een sensuele zachte manier door zijn vrouw te worden gestreeld. Jij weet zelf vast al wel zijn gevoelige plekjes, maar eigenlijk maakt het de gemiddelde man vaak bijzonder weinig uit als je hem maar aanraakt.

Mannen hebben net zo goed liefde nodig als vrouwen en een subtiele aanraking geeft hem de bevestiging dat hij het belangrijkste is in jouw wereld. Vooral wanneer jullie kinderen hebben is het belangrijk om hem niet te vergeten, want dan moet hij je aandacht delen en doet jouw genegenheid wonderen voor zijn ego.

Vergeet ook niet om hem regelmatig gepassioneerd te zoenen. Een mooie traditie zou zijn om dit elke dag wanneer hij thuis komt te doen, op die manier voelt hij zich direct welkom in zijn eigen huis.

Maar ook een heerlijke knuffel waarbij je jouw hoofd tegen hem aanlegt wanneer jullie in de avond op de bank zitten zal hem lekker warm en gelukkig maken van binnen.

 

De kracht van je aanraking moet je echt niet onderschatten want dit is echt een hele mooie katalysator om het vuur in jullie relatie weer eens lekker op te stoken. Zonder dat we nu te expliciet willen worden, moet je natuurlijk ook niet vergeten om hem aan te raken op de plaatsten waar hij het meest van geniet, maar daar weet jij zelf vast wel meer van.

Probeer het maar eens uit de komende 2 weken en kijk wat er met de chemie tussen jullie gaat veranderen.

 

Dirty talk

De 4e hoofdzaak is een van de leukste, maar voor veel vrouwen ook een van de moeilijkste. Wij bedoelen hier met Dirty talk (vieze praat) eigenlijk dat je hem mondeling of met tekst probeert op te winden door hem te laten weten wat hem bijvoorbeeld s’avonds te wachten staat. Dit hoeft niet perse met het taalgebruik uit de gemiddelde pornofilm, te gebeuren, al is dit vaak wel heel effectief. Je kunt dit ook op een beschaafdere manier aan hem duidelijk maken. Dit staat een beetje haaks op het element van verrassing, maar dit is voor een man ook ontzettend opwindend.

Wanneer je een man al vroeg op de dag laat weten dat hij een sexy avond voor de boeg heeft, zal deze gedachte de hele dag door zijn kop spoken en slaat zijn fantasie op hol.

 

Bij deze opdracht laat je op dagen dat je van plan bent intiem met je man te zijn, hem van tevoren al weten dat dit gaat gebeuren. Zorg er wel voor dat het er ook echt van zal komen, anders moeten wij je aanklagen bij het internationale hof voor de rechten van de man, want dat zou pure marteling zijn.

Je kunt dit op allerlei spannende manieren doen zoals:

  • Schrijf op een briefje zoiets als: Hey lieve tijger, ik wil dat je vandaag de hele dag aan me denkt want ik wil dat je me vanavond gaat nemen zoals je nog nooit hebt gedaan. Stop dit briefje in zijn broodtrommel en hij zal zich na zijn eerste pauze echt niet meer op zijn werk kunnen concentreren.

  • Stuur hem een whatsapp met een foto van een deel van jou in erotische lingerie of bijvoorbeeld een jarretel panty met een bijschrift als: Als je vanavond om 18:00 uur thuis komt, ligt dit boven op je te wachten. Zijn fantasie zal hiervan op hol slaan, maar zorg er wel voor dat je slechts een deel laat zien zoals op onderstaand voorbeeld en liefst niet je hele lichaam en/of gezicht.

 

 

  • Je kunt hem ook bellen en vervolgens sensueel iets vertellen als: Ik wil dat je vanavond als je thuis komt, meteen doorloopt naar boven en direct gaat douchen. Daarna loop je naakt naar onze slaapkamer en doe je de blinddoek voor die op je kussen ligt en ga je op bed liggen totdat ik zeg wat je moet doen. Daarna hang je de telefoon op en reageer je niet meer op zijn berichten. Je kunt je wel voorstellen wat er die dag in zijn bolletje zal rondgaan. Wanneer hij dan op bed ligt, maak jij bijvoorbeeld je entree in je sexy negligé en vertelt hem wat je van hem verwacht.

  • Wat natuurlijk ook heel leuk is om hem stoute dingen in te fluisteren op een onverwacht moment wanneer jullie samen ergens zijn waar veel andere mensen zijn. Dit kan zijn op visite bij familie of vrienden, op een bedrijf BBQ of waar dan ook wanneer hij het absoluut niet verwacht.

 

Je hebt nu hopelijk een vrij goed beeld gekregen van hoe je jouw man op een leuke manier kunt verleiden. Wees creatief en bedenk leuke dingen die bij jou/jullie passen en wees lekker intiem met elkaar.

Het leven is al veel te serieus door alle dingen die er van ons als volwassenen verwacht worden, dus is het belangrijk om samen ook vooral lekker speels te blijven en elkaar steeds weer op nieuwe manieren te verleiden.

Hopelijk hebben we je met dit artikel een beetje kunnen inspireren en motiveren om werk te maken van je relatie en de verleiding van de belangrijkste man in jouw leven.

We zouden het leuk vinden wanneer je een reactie zou willen geven over dit artikel en/of jouw verleidingstips met ons zou willen delen

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Een reactie op “Hoe Verleid Ik Mijn Man Opnieuw? Tips en Tricks voor een Frisse Start

  1. Pingback: Ontdek de geheimen om nieuw leven te blazen in je intieme relatie - Romantisch-kadootje

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 348 reviews.