Net als vrouwen hebben ook mannen behoefte aan romantiek in hun leven. Mannen hebben over het algemeen alleen een iets ander beeld van wat romantisch is en laten we eerlijk zijn; seks speelt hierbij een grote rol. Wanneer je dit als vrouw begrijpt en hem hierin tegemoet komt, dan kun je hem heel makkelijk verleiden tot een romantisch avondje of weekendje weg met z’n tweeën. 

Kleed je vrouwelijk

Mannen zijn heel visueel ingesteld en vinden het daarom over het algemeen heel spannend wanneer jij je lekker vrouwelijk en sexy aankleed voor hem. Of je nu lekker uit eten gaat met z’n tweeën of een lekker romantisch avondje thuis gepland hebt, hij houd ervan wanneer jij moeite doet er op je best voor hem uit te zien.

Draag sexy lingerie

Nu we het toch over kleding hebben, kunnen we natuurlijk niet om lingerie heen. Wanneer je hem als vrouw verrast in spannende doorzichtige lingerie, beginnen zijn hormonen direct overuren te maken. Meer nog dan een naakte vrouw vinden mannen een vrouw in pikante lingerie enorm opwindend.

Het feit dat hij veel van het lichaam kan zien maar nog niet alles, verhoogt zijn verlangen en maakt jou nog spannender en mysterieuzer. Daarnaast heeft een vrouw in een sexy lingerie setje een hele sterke, krachtige uitstraling. Mannen vinden dit zeer aantrekkelijk.

Foto blog wat vinden mannen romantisch

Kijk bij je keuze van je lingerie niet alleen naar wat jij mooi comfortabel vind, maar vooral naar wat hij sexy vind. Mannen houden over het algemeen toch iets meer van een tikkeltje meer gewaagde lingerie dan vrouwen. Ook vinden vrouwen vaak pastelkleuren mooi, waar mannen hun vrouw toch liever zien in zwarte of rode lingerie. Het contrast is hierbij heel belangrijk waardoor een donkere vrouw er bijvoorbeeld weer heel aantrekkelijk uitziet in witte lingerie.

Doe moeite tijdens seks met hem

Bij mannen zijn romantisch gevoelens nauw verbonden met hun seksuele gevoelens, dus maak werk van jullie seksuele interactie. Neem zelf ook het initiatief en breek de routine door de variatie erin te houden. Laat hem merken dat je geniet want net als vrouwen bevestiging nodig hebben over hun uiterlijk, is het voor een man heel belangrijk dat hij hoort en merkt dat hij een goede seks partner is. 

Nodig hem eens mee uit

Ook in deze moderne tijd zitten we nog steeds een beetje vast in oude rollenpatronen waarbij de man de vrouw mee uit moet vragen, maar het kan voor hem ook heel verfrissend zijn wanneer jij de plannen maakt en hem uitnodigt voor een romantisch diner of een weekendje weg.

Raak hem aan

Wees lekker aanhankelijk en zoek regelmatig lichamelijk contact met hem. Mannen zijn vaak wat stoer en afstandelijk, maar af en toe een heerlijke knuffel van de liefde van zijn leven zal hij stiekem toch wel erg lekker vinden.

Geef hem een massage

Mannen zijn vaak degene die een romantische massage geven aan de vrouw, maar het is voor een man natuurlijk ook wel eens lekker om zelf volledig gemasseerd te worden. Zet de massageolie of massagekaars dus maar vast klaar dames en laat hem maar eens compleet tot rust komen onder jouw behendige handen.

Verras hem met een Striptease

Wanneer je een man gelukkig wilt maken, dan zet je hem op een stoel of op de rand van het bed en geef je hem een sexy striptease show cadeau. Geef hem iets te drinken, zet een zwoel muziekje op, zorg voor wat uitdagende kleding en gewaagde lingerie en ga helemaal op in je sexy dans zodat hij de show van zijn leven krijgt. De meeste mannen vinden dit geweldig, daarom zijn er ook zoveel stripclubs in de wereld natuurlijk.

De waardering van www.romantisch-kadootje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 348 reviews.